20 Kasım 2010 Cumartesi

Çile Kartalım Çile...

Kısa bi ara dedik ama Beşiktaş ne ara vericek zaman bırakıyor nede düşünmeden geçebilcek bi an. He fenamı olurdu bugün buraya takım şöyle iyiydi böyle güzeldi diye yazsak başlığımızı ""yıldızdan taksime kadaaaaaaaaaaaaaaaarrr"" diye yazsak vs.vs.vs. 
Şimdi ilk olarak Dayı'dan başlayalım. Schuster'e bir başka güveniyordum ben aslında hani ne bileyim adam'ın duruşu falan güven veriyordu ama bugün kaybedilen 2puan'ın sorumlusu öncelikle Schuster'dir. sonuçta elinde Bobo'dan başka forvet yokken senin fatih tekke'yi sırf kendi ego'n uğruna kadroya almamanın bi açıklaması yok. bura senin babanın çiftliği derler adama. Schuster'in değişikliklerine gelince yapıcak bişey yok abi guti cezalı bobo sakat yusuf sakat falan derken mecbur erhan'a kalıyor falan. ama yok abi bugün bence ilk suç Schuster Dayı'nın.

diğer suçlulara gelince en başta holosko geliyor zaten. yıllar önce bize geldiğinde -o güne lanet okuyorum artık- bu adam Beşiktaş'ı şampiyonluğa taşır diyorduk ama şimdi bu adam bizi şampiyonlukdan ediyor. kısaca Beşiktaş çağ atlamışken hala holosko Beşiktaş forması ile devam ediyor futbol hayatına.

tabata mesela. adam verilen paranın altında eziliyor abi klasik cümle ama durum bu yani. olmuyor olmuyor olmuyor söyleyecekde fazla söz yok zaten.

toraman mesela o adamdan stoper olmayacağını biliyoruz hepimiz dimi bunda hemfikiriz. o yediğimiz ilk golde adam bunun üstüne geliyor bu geri geri gidiyor lan vur indir gör kartını ya. bok var fair play'cilik oynuyosun.

takımda forvet yok mevzusuna geleceğim yine. tabatanın sağ açık nobrenin ön libero quaresma'nın forvet oynadığı bir maç izledik ilk yarıda. el oğlu atar gider derlerdi ya harbi öyle. o kaçan 2gol'den sonra halama dönüp bak futbolun acı kuralıdır "atamayana atarlar" demeye kalmadan 2yi yedik ama Q7 olmayınca üretkenlik adına bişeyde olmuyor olan pozisyonlarıda zaten tabata ile holosko kaçırıyordu. hani hep diyoruz ya "pascal ruhlu forvet" diye işte öyle biri lazım bize -sahada kanını akıtıcak cinsten-

Gökhan sana gelince heryerde şerefsizdin konyaya gelmişsin ama yine aynı değişen bişey yok. ziya doğan sana gelince azıcık delikanlı olsaydında takımına ayağa kalkmalarını söyleseydin -bak maçı bırak ver demiyorum ERKEK gibi oynasanız yeterdi-

neyse olan oldu şu saaten sonra konuşca bişey yok sözüm ona HAYAT DEVAM EDİYOR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder