26 Nisan 2011 Salı

Napak Bilemedim.

Bazen canın sıkılır ya hani. Öylece oturursun ya bilgisayar başında yada televizyon karşısında ama vardır bi huzursuzluk bi can sıkıntısı vardır içinde.

Oturmuş televizyon başında zaman öldürüyorum ne yapsam onuda bilmiyorum işte. Sorun orda zaten. Sezonun erken bitmesinden doğan bir heyecan eksikliği Diğer branşların içler acısı hali -hentbol hariç- ve kendi sıkıntılarımız da eklenince bomboş günler oluyor işte böyle. Sabah uyanıyorsun herkes aynı her şey aynı. İnsanlar'ın gözünde bir lanetlik var anlamsız. Okul desen zaten sıkıcı kaldı ki sevmediğim ve çoğu zaman ne işim var benim burda kardeşim dediğim bir okul da ne kadar mutlu olabilirsin oda var. Cumartesi ligde gs ile oynuyoruz o maça gidip sezonu noktalamayı düşünüyorum sıkıcı geçen günlerin içinde Beşiktaş ve güzel bir kaç insan görüp muhabbet etmek bünyeye iyi geliyor buda bir gerçek.

Görüldüğü üzre iyi giden bir şey yok bu ara hayatımızda. Sürekli bi buhram falan. Buraya yazılmayacak bir kaç durum daha var aslında  onun da bir çaresini bulmak lazım ama zor gibi duruyor sanki. Zor işler bunlar zor. Neyse sağlıcakla kal sevgili okur.

25 Nisan 2011 Pazartesi

Bitsin Artık Bu Çile...

3 hafta önce arkadaşla gs maçı için gel sana 2 avans bi yemeğine iddaaya girelim dediğimde "yok olm ya kevgir oluruz biz" diyen adam bugün bana "bak biz sizi yeneriz sende görürsün" diyor.

Arkadaş bu kadar kötü oynamaya hakkı yok Beşiktaş'ın. Hala ekremlerden nobrelerden aurelyolardan medet umuyoruz. lan bu takımda adammı yok Ernst çıkınca aurelyo giricek. Haftayaki maçtan  ciddi anlamda tırsmıyor değilim. Haftaya forvetsiz çıkacağız gibi duruyor maça Bobo ne durumda henüz bilmiyorum ama almeida zaten yok nobre ne durumda onuda bilmiyorum bilmekde istemiyorum aslında.

Neyse Söyleyecek o kadar çok söz var ama şu söz herşeyi açıklıyor.

"Söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil"

Taşın Toprağın Mantı Olsun Kayseri...

Bayadır bi deplasman yapmamıştık. En son İzmir'di galiba yine bir kupa finali vardı -yok yok bi Ankara vardı şimdi hatırladım-. Uzun aradan sonra yine o güzel otobüs güzel insanlar falan. Peder bey ilk etapta biraz atarlandı aslında biraz parazit yapsa da ysk'dan (ev) vizeyi aldık.

Servis olarak karar alındı akabinde otobüs oldu karar alındı 10Mayıs gecesi yola çıkılcak. Neden böyle bir heyecan oldu onu da anlamadım aslında. Belkide rakip İBB diye bir action oldu bir anda. Stadın resmine baktım baya güzel bir stad orda fena tribün yapılır bu da dipnot.

Neyse artık maç gününü bekleyelim biz. Maçtan sonra güzel şeylerle görüşmek umuduyla.

22 Nisan 2011 Cuma

Burası Sex Yapma Yeri Değil

Şimdi yorum yazmadan önce şunu belirteyim ne cemaatciyim nede iktidar yanlısı bir insanım.
Şöyle bir şey var ben otobüste sadece sarılıyoruz denmiş bu olayda ne var yahu. He iş ileri gitti mi bunu bilmiyoruz sonuçta ifade eksik de verilmiş olabilir. İşte o zaman karşıyım ben. Sonuçta bizimde sevgilimiz oldu ilişkilerimiz oldu ama çıkıp ta otobüste vapurda alenen sex yapmadık.
Ben bunları yanlış durumlar olarak görüyorum. Gerek yetişme tarzım gerek çevremden gördüklerim buna etken oldu. Şimdi şöyle düşünün otobüste gidiyorsunuz alenen sevişiyorsunuz 100kişinin içinde enteresan değilmi sizcede. bu görüşüm doğrultusunda adım eğer yobaz'a çıkacaksada çıksın

He bu arada olayda mağdur olan tarafın anlattığı doğru ise tam olarak o otobüs şöför'ünün içi fesatmış yada neyse işte.