1 Mayıs 2011 Pazar

Gücenme Sen

Gs maçları hep daha farklı olmuştur benim için. Aslında Beşiktaş tarihini az çok bilen bir insan zaten kin ve nefret duyulması gereken bir takım varsa bunu gs olduğunu bilir bilmeli yani.

Maç sabahı gelmeden önceki gece -kısaca cuma gecesi işte- bir heyecan aldı gitti. Klasik derbi moduna girdik bizde. Okunan forumlar bloglar izlenen video kısa film goller falan derken sabahı ettik sonunda. Erkenden semt yolu tutuldu zira ta İzmir'den gelen ToresBeluga'ya ayıp olurdu gelmesek. Gelmişken benim istediğim Real atkımıda getirmiş oda ayrı bir güzellik tabi. Neyse kahvaltı edildi akabinde parka geçildi. Park o kadar sessiz ve güzeldi ki anlatılmaz yaşanır dedikleri bu olsa gerek. Park'da anlatılan güzel olaylar sohbet muhabbet görülen güzel insanlar derken bi yemek molası akabinde parka geri döndük baya bi kalabalıklaşmış etraf iyice sevimsiz olmuş yalan yok. Neyse bu kadar güzel bir gün'de bunlar da nazar boncuğu diyelim.

Stada girdik maç saati bekleniyor falan derken maç başladı. İlk yarı tribün olarak kötüydük bile diyemiyorum o derece yani. Takım olarak da saman alevi gibiydik. İkinci yarı başında toparlanan tribünle beraber takımda istiyordu maçı. Bobo o kaçırdığı gol ile literatüre girecektir hatta girmiştir eminim buna. O golün kaçtığını gördüm 2 dk falan kendime gelemedim. Ya şakaydı galiba dedim kendi kendime Bobo bizle kafa buluyor galiba demeye kalmadan bir tane daha direğe nişanladı. Belliydi gol gelicek anladık ama Beşiktaş bu önce bir kanser edicek bizi.

Tribünden yükselene Kartal Gol Gol Gol sesleri ile birlikte gelen gol sonrası kimin eli kimin omzunda belli değil derken tam toparlandık haşırt 2 oldu. Takım bize şaka yaptı yine. Zaten 2-0dan sonrası malumunuzdur ki toshack ile geçmiştir. Stadı terk etmeye kalkan gs taraftarı'dır bence asıl önemli olan. Sonuçta maç bitmeden staddan çıkılmaz maç bitmeden pankart toplanmaz bunları bilmiyor herhalde oraya gelenler.

Güzel bir şekilde başlayan gün çok güzel bir şekilde bitmişti. Sabah uyandığım da ses namına bir şey kalmamıştı ama senin için değer be Beşiktaş... He unutmadan GÜCENME...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder