3 Ocak 2011 Pazartesi

2011'E Dair.

2010 bitti ne zaman başladı ne zaman bitti derken bitti gitti işte. Genel anlamda bakarsak Siyah'ın Beyaz'a atar yaptığı ve Siyah'ların Beyaz'lara farkı koyduğu bir yıl oldu aslında. Sene iyi başlamadı iyide devam etmedi arada sırada reklamvari güzellikler oldu. Yeni tanınan güzel insanlar falan derken 2010 bitti fazla 2010u uzatmayada gerek yok aslında giden gitmiştir gittiği gün kaybetmiştir.

2011 geldi işte. Herkes'de bi "yılbaşında napcan muhabbeti döndü falan derken bir halt yapmadım evdeydim kafamı dinledim kardeşim en güzelide oydu zaten. Ntv'de sürekli eski şarkıların düet'leri evde yenen tavşanka beraber geldi 2011. -hindi yoktu tavşanla idare ettik- . Kaldı ki 2010un son günlerini büyük bir yıkımla geçiren son 1haftada baya sıkıntı yaşıyan birisi olarak şu senenin bitmesini benden çok kimse isteyemezdi herhalde.

2011'de Beyaz'ın Siyah'a 1903boy fark attığı sağlığı olan huzuru bol olan cepte paranın eksik olmadığı -he para demişken piyango'dan ikramiyede aldık- Beşiktaş'ın kupadan kupaya konduğu Dublin'de final oynadığını görmek umuduyla.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder