21 Ocak 2011 Cuma

Bugün Günlerden Beşiktaş'dı...

Şöyle söyleyeyim çıkıp'da "buca kötüydü" "zaten çözüldüler" dirençleri bu kadar" ve bunun gibi daha birçok mazerete sığınmadan direkt olarak söylüyorum "Takım Takır Takır Top Oynuyor" kardeşim. Bugün bu takımın karşısında kayseride olsa bursada olsa hani onlar büyük takım ya yine 3lük 4lük olurlardı ve evlerine dönerlerdi. Düşünsenize Nobre bile gol atıyor hani daha ne olsun.

Maç başladığı an direkt olarak bu takım 85e geride girse 90da maçı çevirir dedim gerçi sağolsun Beşiktaş'ım buna gerek bırakmadan daha 20.dakikada maçı koparmış ilk yarı biterken maçın 2-1e gelmesini düşünen ve akabinde kanser olma olabilitesi yüksek olan taraftarımıza 3.gol'ü hediye ederek Yeni Yılda Yeni Beşiktaş sloganı ile veda ediyordu. İkinci yarı bi bocalama derken taraftarın itelemesiyle bi baktık 5olmuş ona sevinirken golü yedik gerçi nazarlık olsun oda ayrı konu.

Teknik Taktik detaya girmeden şöyle rahatça maç izlemek ona buna küfretmemek zaman geçiren kaleciye sövmeden -ki buna izin vermeyen bi takım vardı- sahada. Şu finallerin stresini yaşarken maç öncesi aldığım 2güzel haberin üstüne Kaymaklı Ekmek Kadayıfı'nı sen verdin Ey Şanlı Beşiktaş. Tek söyleyecek söz var aslında hani bunca kelimenin yerine;TEŞEKKÜRLER BEŞİKTAŞ...

Şunuda söylemeden edemeyeceğim "Zoruna Gidenin Borusuna Gitsin"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder