15 Ekim 2010 Cuma

Orjinal Kitap Bizim Neyimize

Okullar açıldı malumdur şimdi kitap derdimiz var. Bundan önceki senelerde ortaokul lise falan kitaba para vermezdik ""devlet babamızın"" kıyağı işte. Gecen sene kitaba uzun bi aradan sonra para vermek gerekdi baya sıkıntılı bir dönem geçirmiştik 300lirayı bulan kitaplar son anda karar verilen korsan kitap alma sorunsalı derken akmar'da yaşanan bi dünya sıkıntı vs.vs.vs.

Bu senede sene aynı sorunlarla başladı. 7tane ders var bu derslere bide kitap lazım tabi. Allahtan 3yada4derse kitap alıcakmışız.Sürekli kulakdan dolma bilgilerle bişeyler duyuyoruz. İşte bazıları diyoki ""kankaaa hoca orjinal kitap olmayanı geçirmiyomuş"" ve akabinde sende elimiz mahkum abi napalım diyosun. O ara başka birisi kanına giriyo ""ya olm s.et orjinal kitabı falan alırız akmar'dan beyazıt'dan"" Bu kadar farklı ve değişik yollardan birisini seçmek zorundayız tabi.

Doğal olarak 2.söyleneni seçiyoruz evden alınan parayla kitap arasındaki para arasında hafifi bide fark oluyor genelde ama şöylede bi durum var;ya 1.duyum doğruysa... O zamanda çok sevdiğim bi çin atasözü'nü kullanırım kendi kendime ""g.te giren şemsiye açılmaz.
Şimdi yarın gidip akmardan kitaplarımızı alıyoruz yada beyazıt'tan. Akabindede pazartesi gidiyoruz dersimize. Gazamız mübarek olsun demekten başka çaremiz yok. Rastgele...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder