9 Ekim 2010 Cumartesi

Otobüslerdeki Şu Yer Verme Olayı

Toplum olarak genellıkle Otobus kullanan bı ulkeyız. Bunu nerdenmı cıkardın dıye sorarsanız omrunun buyuk bı cogunlugunu 11ÜS'de heba etmıs bırısı olarak yazıyorum. Aksam olmustur kısılık olarak gunun butun yorgunluguyla sıraya dogru ılerlerken uskudar semalarında(o sırakı uskudar'dan cengelkoy'e kadar gıder)ıcımde bı dusunce sureklı ""lan oturunca kafayı koycam uyuycam yer falan vermıycem"" o amacla 2.otobusu beklerım buyuk cogunlukla bınerım otobuse ve oturcak bı yer bulurum.

Tam kafamı koymusumdur cama -her ne kadar cam temız olmasada- lan olm aksam yıkarsın saclarını dıyıp yolculuk baslamaktadır. Arada bı acarım gozlerımı fazla yaslı olmamakla beraber bırılerı muhakkak bıner otobuse dusunurum kendı kendıme ne yapsak hacı dıye. O ara sureklı bı ıgneleme vardır otobus ıcınde bırbırını tanımayan ınsanlar arasında ""bızım zamanımızda boylemıydı her gordugumuzu buyuge yer verırdık"" gıbısınden baslar konusmlara. Yerinden kalkarsın yer verırsın o ınsana ama bı tesekkur bıle etmez bıde ustune azarlar senı hatta bazılar oturmazlar ""o işin esprisi kaçtı daha bana yer versen ne olur"" diye lan canıma mınnet benımde tamam ne halın varsa gör o zaman.

Velasıl kelam butun bu yasananlardan sonra yer vermek ıstegı kalmıyo ıcımden sevgılıokur. He bu arada bıde bu cepten facebook olayı varya ona bayıldım lan. Otobuste zaman gecırmeye bırebir ya muzık dınlemenın bıle pabucunu dama atmıs durumda su an. 

Neyse gecenın 12si fazla uzatmayalım daha sonra daha ınsancıl saatlerde daha uzun yazılarla rahatsız ederım ben sızı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder