5 Şubat 2011 Cumartesi

Futbolun Katili Türk Hakemleri...





Mustafa Kamil Abitoğlu… Kendini hakem sanan şeref yoksunu herif. Ya arkadaş senin orda yapman gereken tek bir şey var olanları görmek. Eğer ben ikinci yarıda emenikenin pozisyonun penaltının Allahı olduğunu görebiliyorsam veya almeida'nın vurduğu topun kabak gibi gol olduğunu taa anasının nikahından görebiliyorsam yada görüyorsam sende onu göreceksin kardeşim.

Lan ayıp denen birşey var ya arkadaş bu kadar adi karaktersiz şerefsiz olmayın. Adam gibi maç yönetin sizden tek istenilen o şu maçı kaybetsek gram üzülmem üzülürsem benden adisi yok şu dünyada. Bu stada gelen hakemler kendilerini ne sanıyolar yada kimden ne direktif alıyorlar inanın bilmiyorum. Bu kadar rahat karar verebilen böyle insanları çileden çıkarmak için elinden geleni yapan insanları nerden buluyorlar inanın bilmiyorum.

Aslında herşey o kadar basitki çıkıcak bu kulübün başkanı Beşiktaş'ın büyük taş olduğunu söyleyecek -gerçi o millet transfer manyağı yapıyor- bunlarla uğramaşamaz. O zaman taraftar çıkıcak ASİ RUH ortaya çıkıcak ve gereken yapılcak -gerçi taraftarda transfer manyağı oldu- pek ilgilenemezler. Haldun Boysan geçen sene fener maçı sonrası "Fahişelere bile güvenirim hakemlere asla" demişti, gerçekten haklıymış adam hani fahişeler bile hakemlerde daha onurlu gururlu insanlar. Neyse olan oldu yapıcak hiçbirşey yok şu saaten sonra ama Türk Spor camiası şunu unutmasın “Beşiktaş Büyük Taştır Altında Kalırsınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder